Wat we doen

Scala is een plek waar je geestverwanten van divers pluimage ontmoet. Waar je uit je ‘comfortzone’ wordt gehaald. Waar je even de tijd neemt en op (een) verhaal kan komen. Dat doen we op diverse manier en op diverse plekken in het (buiten)land.

Scalaweekenden

De mensen die betrokken zijn bij Scala wonen verspreid over het land. We ontmoeten elkaar bij weekendbijeenkomsten. Drie maal per jaar, steeds een etmaal: van zaterdag 12 uur tot zondag 12 uur. Scala leden komen het hele weekend. Scala flexers en belangstellenden zijn welkom op de zaterdag.

Meer over onze weekenden
Scala op pad

Ergens in het land, komen we samen op een inspirerende of uitdagende plek, of rondom een maatschappelijk thema. Bijvoorbeeld bij Bunnik-in-de-Wereld. Een middag, een avond, een dag. Open voor alle Scala leden, Scala flexers en anderen. Sluit een dag bij ons aan. Je bent meer dan welkom! Lees hier voor een indruk van eerdere activiteiten.

Scala op pad Bunnik in de Wereld
Scala actief

Een reis maken met een speciaal thema, meedoen aan het maken van een kunstwerk of samen fotograferen. Zo veelzijdig als de mensen die betrokken zijn, zo veelzijdig zijn de activiteiten.

Waar zijn we?

We ontmoetten elkaar al in Twente (Zwanenhof) , Limburg (Klooster Wittem), het Gooi, Brabant en Bunnik. We treffen elkaar ergens waar een huiskamer staat, een inspirerende conferentielocatie is, bij een museum, bij iemands werkplek, in het buitenland. Of bij jou?

Wil je meedoen als lid, als Scalaflex of gewoon eens kennismaken. Van harte welkom!

Kom eens kennismaken met Scala