Wat we doen

Ergens in het land, komen we samen op een inspirerende of uitdagende plek, of rondom een maatschappelijk thema. Een middag, een avond, een dag. Open voor alle Scala leden, Scala flexers en anderen.

Scalaweekenden

De mensen die betrokken zijn bij Scala wonen verspreid over het land. We ontmoeten elkaar drie maal per jaar, steeds een etmaal: van zaterdag 12 uur tot zondag 12 uur. Scala leden komen het hele weekend. Scala flexers en belangstellenden zijn welkom op de zaterdag.

Scalaweekenden

Scala actief

Ontmoetingen georganiseerd door één of enkele Scalaleden. Over een thema wat hem/haar raakt. Een rondleiding door dak-en thuislozen, een bezoek aan een tentoonstelling over Barmhartigheid of kunst, een ontmoeting bij iemand op het werk. Een reis maken met een speciaal thema, meedoen aan het maken van een kunstwerk of samen fotograferen. Zo veelzijdig als de mensen die betrokken zijn, zo veelzijdig zijn de activiteiten.


Iedereen is welkom om aan te sluiten bij een activiteit naar keuze. Wil je meedoen als lid, als Scalaflex of gewoon eens kennismaken? Van harte welkom!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.